Foci EB – 2008

Dna hírek, Warez

Üdvözlet minden kedves látogatónak aki még mindig ránéz néha az oldalra, és egyúttal gratulálok a kitartáshoz.
Eme poszt célja egy pörgősebb topic létrehozása az EB idejére. Lehet tippelgetni, szidalmazni a mocskos digókat, a szőröstalpú szomszédokat, a csigazabálókat stb…

A szerkesztőség hivatalos álláspontja:

79 hozzászólás “Foci EB – 2008”

 1. Psychoo mondta:

  Hajrá Hollandok!!!! Mocskos digók!!!!!

 2. Dimitrij mondta:

  Mit is mondhatnék? Egy biztos, ez a kis bejátszás egy könycseppet görgetett végig az arcomon. M1, nem fontos.

  Éljen a horvát ellenállás! Előre gyerekek!

 3. Psychoo mondta:

  Szevasz dimi mester! Szerintem Holland – Német döntő lesz ha az lehetséges egyáltalán, ami azért sem lenne rossz mert ha ki kell kapni a németeknek akkor már a hollandoktól kapjanak ki.

 4. Noresz mondta:

  Igazából nekem mind1. De ez a bejátszás 🙂 zsír…

 5. pikeey mondta:

  Bár úgy látom hogy futball fanatizmust és némi elhivatottságot nélkülöző emberek is írogatnak erre fórumra -és bár megfájdul a szívem hogy ezeknek az embereknek egyáltalán létjogosultsága van a földön-,azért örülök mert laikus hozzászólásaik által legalább színesedik a paletta.

  Visszakanyarodva a fórum eredeti kérdéséhez és irányvonalához szeretneém megjegyezni hogy mindegy ki nyeri ezt a nyomorult EB-t (Angolok Híján érdektelenné vált) azért néhány kritériumnak a konklúzió remélem majd meg fog felelni:

  1. tetves tésztazabáló mocskos anyabaszó digók kihullanak már a csoportkörökben és megaláztatva kullognak haza
  2. Nem a Németek nyerik az EB-t
  3. Nem a Franciák nyerik az EB-t
  4. Nem a Görögök nyerik az EB-t
  5. Nem a Törökök nyerik az EB-t
  6. Nem az Osztrákok nyerik az EB-t

  Amennyiben ezen kifogások teljesülnek ezen EB-t saját szempontból is sikeresnek nyilvánítom.
  Tippjeim a mai napra.

  CZE : POR 2 (1:3)
  SUI : TUR X (1:1)

 6. pikeey mondta:

  7. Ja és ne szőrös talpú nyomorult Románok nyerjék

 7. pacman mondta:

  Ki az a csaj a német zászlóval?
  tuti olasz drukker volt csak a semmilyen szinten se részrehajló szerkesztőség
  áttretusálta a a zászlót …úgy fog bukni a német csapat mint hittler 🙂 tökéletes kis videó idevág ja és a szöveg legyen mátol “DEUTSCHLAND UNTER ALL” 🙂 most jöhet a digógyalázás… az angoloknál talán egy fokkal jobbak voltunk úgyhogy pikee üzenetei nevetségesen fognak csengeni.

  u.i.: vasárnap a régi szövetségre hivatkozva szurkoltam a németeknek.Nyertek ugyan ,de szép pillanat volt amikor a német színekben pompázó lengyel csatár gólt lő honfitársa kapujába.jó kis EB…

 8. Jax mondta:

  Ez kis táblázat segít nyomon követni az eseményeket.

  Őszintén, hogy ki nyeri azt nehéz lenne megmondani de abban biztos vagyok hogy minek nem örülnék. Olasz és francia győzelemnek.

  Az olaszokat a VB elődöntőben németek elleni győzelme miatt nem szívesen látnám Európa futtbalcsúcsán, a franciákat pedig egyszerűen az irántuk érzett kiolthatatlan gyűlöletem miatt.

  Első körben lezajlott meccsek alapján a Hollandok, Spanyolok és a Németek játékán érződött az átütő erő. Azt hiszem a narancssárgák a világbajnok elleni győzelméhez kommentár nagyon nem is kell, abszolút kedvenc Sneijder(10) lett náluk. A spanyolok jól kezdtek, nagy versenyeken általában elvéreznek ugyan, de azért az is figyelembe kell venni, hogy az Orosz Nagy testvér nem volt komoly ellenfél az előzetes várakozások tekintetében. És a németek mint mindíg örök favoritok és kedvencek.

  Említésre méltóak még a kutyaütő portugálok ahol ez a Ronaldó gyerek, akit lehet isteníteni és utálni, a megtestesült életveszély. Bár személy szerint én az utálók táborába tartozom, elismerem a játéktudását de amit össze tud esni kelni, inkább többre tartok egy pontosan passzoló Skót védekező középpályást 🙂

  Csehek is szimpik, jó eredményeik vannak az EB történetében okozhatnak meglepetéseket. Öreg Koller nem vén Koller. Igazi keleti blokkos nagy küzdők, csak sajnos valószínű ők kerülnek össze a Németekkel az egyenes kieséses szakaszban. 🙁

  Esélyes még a francia és az olasz feltámadás is, de összegezve a legjobb 4 esélyese nálam:

  Hollandia, Francia / Olasz, Portugália, Németország (ez már öt, sebaj)

  Gop

 9. Psychoo mondta:

  Tegnap mi volt? Totál lemaradtam a meccsekről. Éljen a WoW-EB Fogadás!

 10. Jax mondta:

  Pityunak 1-ese lett a totón 😀 Bár jól eltalálta a gólokat.

  SUI – TUR 1:2
  CZE – POR 1:3

 11. Psychoo mondta:

  Pikeey marha pofás kis kívánságlistád van, de itt egyenlőre csak egy dolog biztos: Nem az Angolok nyerik az EB-t. 😉
  Azt viszont csak sejteni lehet hogy nem az Olaszok nyerik, és akkor most hadd reagáljak Pac provokációira: Forza Italia, Forza de mato, el bato, Donna karra il rollo de fergato! Ennyit erről…

 12. Psychoo mondta:

  Totón eggyes? :DDDDD
  Pityu tedd meg tippmixen az angolokat még nem késő!

 13. Jax mondta:

  Van új szavazómodul egy viszonylag aktuális kérdéssel, plz szavazzatok. Ez ilyen tesztfázis vagy miapicsa.

 14. pikeey mondta:

  Azt hiszem, hogy megtaláltak mint céltábla néhányan, de sebaj ettől színesedik az életünk. A helyzet a következő Angolokról Mint halottakról az EB-re vonatkozóan jót vagy semmit. Mellesleg attól hogy már amúgy is vérző csapatok érkeztek az EB-re akik úgyis belehalnak a sebekbe.

  A mai Tippjeim azt valaki teljesítse túl ha tudja.

  NED : FRA 1 (2:1)
  ITA : ROM X (1:1)

  Mellesleg jó lenne ha telitalálatra nem csak egy pont járna…

 15. Jax mondta:

  ITA : ROM 1 (2:1)
  NED : FRA x (2:2)

 16. Psychoo mondta:

  NED : FRA 2 (1-2) (ez remélem nem jön be)
  ITA : ROM 1 (2-0)

 17. pikeey mondta:

  Sajnos WOWbet-es akciónk úgy néz ki kudarcra van ítélve ugyanis kosza hírek azt rebesgetik, hogy bannolás jár bármi nemű gamble-ért. Tehát jobb ne húzogatni az oroszlán bajuszát.

  Mellesleg csakhogy némi Örömmel szolgáljak Németország menet közben kikapott Horvátországtól így igazán meleg lesz a Pite számukra a mai barátságosnak nem mondható Unokatestvér csatában Ausztria ellen. És hát bízzunk benne meglepetés születik és ez a fritzek végét jelentené az EB és egy kritériumommal kevesebb húzhatná keresztül kárörvendési számításaimat.

  Szeretnék továbbá felajánlani Egy üveg Jagermestert valamint a másodiknak egy üveg pezsgőt. Ezzel felhívást intézni valamint ösztönözni azokat akik látogatják ezen oldalt és némileg figyelemmel követik az EB-t, hogy tippeljenek az általuk vélt és várt esetleg első három helyezettre, befutóra.

  Pl.: 1. Moldávia
  2. Magyarország
  3. Azerbajdzsán

  Telitalálat helyezésre vonatkozóan (3 pont tehát max kilenc pont érhető el)
  Ha szerepel a csapatod az első három hely valamelyikén (1 pont)

  Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy próbáljatok főként olyan csapatokat megnevezni akik ott vannak jelenleg az EB-n.
  Valamint vegyétek figyelembe a következő oldal segítségével azt, hogy kik kerülhetnek össze az elődöntők során és ez által nem kerülhetnek egymás mögé a dobogón.

  a tippeket az első negyeddöntő megkezdéséig adjátok le.

  És tippeljetek mindig a soron következő meccsekre.

  tippem ma estére
  POL : CRO 1 (1:0)
  AUT : GER 2 (3:0)

 18. Jax mondta:

  3-0 az anyád 😀

  Tudtam, hogy nem szereted a németeket, de hogy ennyire 🙂

 19. Psychoo mondta:

  Hmm azthiszem akkor eljött az illegális duel-fogadások ideje 😀

 20. pikeey mondta:

  Kettes te gyökér 😀
  a németekre tettem
  csak gondoltam oda szúrok egy kis fricskát 🙂

 21. Psychoo mondta:

  Pityu lehet ezért lett eggyesed, a totózóban nem értik a viccet! 😀

 22. Psychoo mondta:

  BÁLLÁK 😀

 23. pikeey mondta:

  Gratulálok a Németek “elsöprő” győzelméhez. Mindent elkövettek azért hogy besöpörjék a 3 pontot. Ballack remekbe szabott lövésével megszerezték a vezetést majd ezt ügyesen 41 percen keresztül sikeresen kézben tartották, néha pazar semmittevéssel és “akaratos, erőszakos” játékukkal. Bár sógoraink okoztak meleg szituációkat a németeknek, mégsem sikerült betalálni a fritzek kapujába, igaz összesen egyszer találták el és azt is Lehmann magabiztosan hárította, érdemeit az sem csökkenti hogy a labdát noszogatni kellett, hogy elmenjen az ötös vonaláig.

  Dióhéjban összegezve Gratulálok, minden “elismerésem”. Bár lábjegyzetben azért megjegyezném, hogy egy közepesen felkészült Lipcsi Pétert (35) Mátyus Jánost(34) Dragóner Attilát(32) sem nélkülöző magyar válogatott TÖNKRE verte volna ezt a német csapatot.

 24. pikeey mondta:

  biztos lesznek páran akik úgy fognak visszavágni bezzeg az angolok nincsenek ott a VB-n ezért hát utólagos engedelmükkel végeztem némi kutató munkát. Első ízben nézzük csak végig hogy milyen út vezetett mind az Angolok bukásához és a Németek kijutásához.

  Vegyük az Angolokat először:

  Group E

  Croatia (15) 29 pts
  Russia (24) 24 pts
  England (9) 23 pts
  Israel (22) 23 pts
  Republic of Macedonia (56) 14 pts
  Estonia (121) 7 pts
  Andorra (184) 0 pts

  Zárójelben a csapatok világranglistás helye látható

  Group D

  Czech Republic (6) 29 pts
  Germany (5) 27 pts
  Republic of Ireland (42) 17 pts
  Slovakia (66) 16 pts
  Wales (53) 15 pts
  Cyprus (64) 14 pts
  San Marino (199) 0 pts

  Zárójelben a csapatok világranglistás helye látható

  Mint a fenti táblázatból látszik hogy Anglia éppen hogy csak lemaradt a továbbjutó helyek egyikéről egy olyan csoportban ami kiegyensúlyozottnak mondható volt, Szovjet utódállamokkal és Izrael csapatával mely rövid történelme alatt, nem kevés pénz ráfordításával verekedi magát egyre feljebb a futball világában is. Négy csapat is az ez első harmincban szerepel a világranglista szerint melyről mint tudják mára az elit körnek számit (sajnos Magyarország csak kúszik hogy elérje). Oroszország bír UEFA győztes nem kevés pénzt forgató klubcsapatokkal, Horvátország külföldön igencsak megbecsült 17 évesen szétkapkodott sztárokkal, Izrael folyamatosan delegál klubcsapatot a BL-be.

  Ellenben Németország egy olyan csoportban lett második ahol rajta és Csehországon kívül esélyes sem volt igen található, mégis csak második lett a csoportjában. Írország nem igazán ütős, Szlovákia magyarok után kullogó, Wales Ryan Giggsel mint egyedüli focistával felálló, Cyprus (van ott egyáltalán valami olajfákon kívül) és San Marino válogatottjával szemben. Valljuk be igazán Markáns kis csoport. Szóval reméljük hogy megtartják jó formájukat a Németek a továbbiakban is és szépen elbicsaklanak a következő mérkőzésen a negyeddöntő folyamán. tt jegyezném meg hogy az utolsó percig meleg volt nekik a pite egy rendkívül erős csoprtban.

  Group B

  Croatia
  Germany
  Austria ???
  Poland ??? Na de uraim itt másodiknak lenni?

 25. Psychoo mondta:

  Pikeey kösz hogy zárójelezted a világranglistás helyezéseket is, mert ezzel egy kis időt spóroltál meg nekem! Nézd meg hánydik helyezettek után lett 3. az Angol válogatott és hányadikkal szemben lett 2. a német. Ezekután már logikusan felállítható a rangsor hogy a Németekkel szemben hol is helyezhetők el pillanatnyilag. 🙂

 26. pikeey mondta:

  Kedves Psychoo amennyiben folyamatosan figyelemmel követnéd a világ válogatottjainak labdarúgását akkor tudnád hogy az első harmincban, legyen az a német válogatott, Brazilia akik most nincsenek az Európa bajnokságon érthető okokból, valamint a stb elnevezésű csapatok, mind egytől egyig az elitkörhöz tartoznak és bárki ver meg bárkit nem számit meglepetésnek. Ugyanis lejátszott Barátságos, és tétmeccsek alapján valamint tornákon elért eredményeik alapján kapják a világranglistás pontokat, valamint legyőzött csapatok helyezése alapján. Ezért ha egy csapat sok barátságos meccset játszik és kevesebb tétmeccset vagy kisebb csapatokkal csap össze akkor érthetően csekélyebb számú pont üti a markát. Németország is ezért szerepelhet oly elöl a ranglistán mert sok tétmeccset játszott valamint sok barátságos mecset erős ellenfelekkel.

  És az egy dolog hogy kik után végzett Anglia, de nézd meg azt is hogy az első négy csapat mennyi pontot szerzett és azt hogy a német csoportban mennyi pontot szerzett és hogy volt e komoly rivális. Anglia 23 pontjával még a gyenge Német csoportból is továbbjutóként állott volna, míg Németország aki csak négy ponttal szerzett többet lehet elvérzett volna egy olyan mezőnyben ahol a Horvátok az Oroszok és az Izraeliek is elkalapálták volna őket.

 27. pikeey mondta:

  Mai tippeim

  GRE : SPA X (2:2)
  RUS : SWE 2 (2:1)

 28. pacman mondta:

  bent vagyunk…. 🙂

 29. Jax mondta:

  Elszabadultak a statisztikai indulatok, hozzáteszek én is kicsit. Kik mikor és milyen eredményt produkáltak nagy tornán a döntőben:

  Világbajnokságok:

  » Németország: (7)
  – Győztes: (1954,1974,1990)
  – Második: (1966, 1982, 1986, 2002)

  » Anglia: (1)
  – Győztes: (1966)
  – Második: –

  Európa bajnokságok:

  » Németország: (5)
  – Győztes: (1972, 1980, 1996)
  – Második: (1976, 1992)

  » Anglia: (0)
  – Győztes: –
  – Második: –

  Sztem ez magáért beszél, de lehet még tépni a szót. Ha ma (20:45) nyernek a németek a portugálok ellen leborotválom a szakállamat. 😀

  Hajrá

 30. pikeey mondta:

  Kedves Pacman!

  Ezúton küldöm gratulációs levelem, mely szól egyrészről a Pudvás, gennyes, Undorító, Siralmas, Mocskos, Hányadék, Tetves, Fos, Szar, Köpedék, kibaszott Olasz válogatottnak valamint egyben a nyomorult szurkolótáborának, valamint a Pudvás Mutunak aki nem tudta kiejtetni őket azzal, hogy berúgja ellenük a 11-est.

  Gratulálok

  Ui.: Üdvözlöm anyukádat 🙂

 31. pikeey mondta:

  Kedves Jax !

  Európa Bajnokság (5)

  » Magyarország
  – Győztes: – 0
  – Második: – 0

  Világbajnokságok:

  » Magyarország: (9)
  – Győztes: – 0
  – Második: (1938, 1954)

  Oszt mégis szurkolok nekik, ha sikerek alapján választanék
  csapatot akkor :

  Európa Bajnokság (5)

  » Magyarország
  – Győztes: – 0
  – Második: – 0

  Világbajnokságok:

  » Brazília: (19)
  – Győztes: – (1958, 1962, 1970, 1994, 2002)
  – Második: (1950, 1998)

  » Olaszország: (16)
  – Győztes: – (1934, 1938, 1982, 2006)
  – Második: (1970, 1994)

  Európa bajnokságok:

  » Olaszország: (7)
  – Győztes: (1968)
  – Második: (2000)

  tehát nem mérvadó. Nézd csak meg ezeket a tetű olaszokat.

 32. Psychoo mondta:

  Erről az egészről a besenyő család jutott eszembe!
  “uggyan pityu…” legyintett margit, LOL

  továbbjutók: horvát holland spanyol német

  A petőfin meg juno reactor megy éppen 🙂

 33. pikeey mondta:

  Továbbjutók tippeim

  Portugál
  Török
  Holland
  Spanyol

  mai meccs tippem
  GER : POR 2 (1:2)

 34. Jax mondta:

  Látom Pityu dobálózol mindennel ami csak a kezed ügyébe akad, tedd túl magad, hogy nem jutott ki a kedvenced és örülj annak hogy van aki izgul ezen az eseményen 😀

  Mellesleg mik azok a számok rázójelben események és csapatok után? Nem az évszámokra gondolok…

 35. pikeey mondta:

  Vb-n valamint Eb-n való részvétel összesen

 36. Psychoo mondta:

  Nézd a meccset Pityu! 😀 Schweinsteiger feléledt!

 37. Jax mondta:

  Ennyi, holnap reggel megyek borotváért. 😀

 38. Psychoo mondta:

  Na posztold a képet a csupasz pofádról!

 39. pikeey mondta:

  Két Büntetés 2 nap alatt ez azért durva Istentől
  Ateista leszek

 40. Jax mondta:

  Simafej inc…

 41. Psychoo mondta:

  LOL B+ 😀
  amúgy szinte semmi különbség…

 42. Jax mondta:

  Elég fura kidface lett, este megtekinthető élőben a futballderbin. Ha kinő megint marad sztem 😀

 43. pikeey mondta:

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Röhej

 44. Márton mondta:

  valahogy éreztem, hogy a klasszikus “mindig a végén valahogy ott levők” kiejtik a csoportkörben focit játszó csapatokat, ez lett a sorsa a portugáloknak is. Ha ma a törökök nyernek, érdekes párharc lesz a német-török elődöntő, ahol előre is meg lehet becsülni, hogy a Törökországban dolgozó német vendégmunkás, vagy a Németországban és Ausztriában dolgozó török vendégmunkásból lesz-e több a stadionban 🙂
  (Ez mindig azért érdekes, mert ugye a jegye előre elfogynak…)

  Holnap lehet, hogy a hollandok szaladnak bele a késbe, az oroszok igen színvonalas focival mentek tovább, és attól tartok, hogy szokás szerint a tésztazabálók is továbbjutnak a végén mindig elvérző spanyolok ellen. Luca Toni egyetlen valamirevaló olasz helyzetet értékesít az első 10 percben, aztán a maradék perceket kivédekezik.

  Tippjeim:
  CRO-TUR 2 (0-2)
  NET-RUS 2 (0-2)
  SPA-ITA 2 (0-1)

  Jax, ez a kép ez üt ! 😀

 45. pikeey mondta:

  Azt kell, hogy mondjam az előttem szóló Márton remekül látja a dolgokat, maximálisan egyet értek. reméljük Allah kegyelméből Németország milyen amikor a török túlerő átgázol egy országon. Allah Ah bar…

  NED : RUS 1 (2:0)
  SPA : ITA 2 (1:3) Remélem az én szerencsétlenségem meghozza a szerencsejátékokban meghozza az Olaszoknak a “telet” a nyárba.

  Felhívom a figyelmeteket hogy véget értek a csoport körök, tippeljetek az első három helyezettre.

  Szeretnék továbbá felajánlani Egy üveg Jagermestert valamint a másodiknak egy üveg pezsgőt. Ezzel felhívást intézni valamint ösztönözni azokat akik látogatják ezen oldalt és némileg figyelemmel követik az EB-t, hogy tippeljenek az általuk vélt és várt esetleg első három helyezettre, befutóra.

  Pl.: 1. Moldávia
  2. Magyarország
  3. Azerbajdzsán

  Telitalálat helyezésre vonatkozóan (3 pont tehát max kilenc pont érhető el)
  Ha szerepel a csapatod az első három hely valamelyikén (1 pont)

  Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy próbáljatok főként olyan csapatokat megnevezni akik ott vannak jelenleg az EB-n.
  Valamint vegyétek figyelembe a következő oldal segítségével azt, hogy kik kerülhetnek össze az elődöntők során és ez által nem kerülhetnek egymás mögé a dobogón.

  Az én Tippem:

  1. Holland
  2. Török
  3. Spanyol
  3.

 46. Márton mondta:

  A tegnapi meccs hihetetlen volt! Nekem a ’99-es BL döntő jutott eszembe (Man.U-Bayern M.)

  Én is a törököknek drukkolok, de nem hiszem, hogy a németeket meg lehet állítani.

  Így a dobogós tippjeim
  1. Németo.
  2. Oroszo.
  3. Töröko. és Olaszo. (mert a spanyolok rendre elvéreznek)

  (Ha holland-német döntő lenne, akkor meg Hollandia győz)

 47. Psychoo mondta:

  Nekem is az jutott eszembe bassza meg ökölbe is szorult a szivem. Amúgy respekt a törököknek, még nem láttam csapatot aki ilyen elszántan küzdött azért hogy a következő körben kiessen a Németek ellen. 🙂

 48. pikeey mondta:

  EZ AAAAAAAAAAAAAZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VESSZEN ITÁLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  FORZA PUTA MADRE ITALIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VAN ISTEN, VAN ISTEN…

  Mellesleg remélem hogy itt nem áll meg Allah… Legalább egy körig még maradjon a fél hold mellett

 49. pacman mondta:

  mindegy ez is csoda hogy idáig elvergődtek.
  no amit ezek otthon kapni fognak azt nem teszik zsebre az tuti.
  luca brasi meglátogatja őket egyesével… estére a halakal alszik az olasz válogatott…

 50. pikeey mondta:

  Azt kell, hogy mondjam Paci Maci barátom jól látja a dolgokat (“… ez is csoda hogy idáig elvergődtek). A legszomorúbb az, hogy ez a nyomorult Olasz válogatott ezzel az Anti futballal szoktak VB-t nyerni és minden mást is ez a futball szégyene…

 51. Jax mondta:

  Nekem megleptés a 3 másik csapat a legjobb 4 között, de legalább az orosz a kellemesebbik fajtából.

  Mellesleg elég fura volt a tegnapi Olasz – Spanyol. A torreádorok sem voltak a helyzet magaslatán (hiányzik nekik egy igazi befejező ember), marha sok helyzetük volt, de berugni egyet sem sikerült. Nagy igazságtalanság lett volna, hogy ha nem ők jutnak tovább mert jobbak voltak, csak nem találtak be.

  Szerintem nem kérdéses most már az Orosz – Német döntő 😀

 52. pikeey mondta:

  http://euro2008girls.com/

 53. pikeey mondta:

  Orosz – Német döntő várjunk még azzal

  Mellesleg nem a Spanyolok voltak rosszak ők próbáltak kezdeményezni csak egy 16 oson 10 emberrel védekező csapat ellen kurva nehéz játszani, és a tetves Olaszok pont ezt csinálták.

 54. Psychoo mondta:

  Az olaszoknak drukkoltam de nem jött be. Jó ez a website pista de sajna az én esetemben a szánalmas.hu megelőte a dnacrew.hu-t :D.
  A képaláírásokon széjjel röhögtem magam :DD

 55. pikeey mondta:

  Itt a probléma, hogy a szerkesztőink szemében is a szánalmas.hu az első 🙂

 56. Noresz mondta:

  Vazzz! JAX 🙂 🙂 🙂
  Ez állat… te szőr nélkül… 🙂
  Hát nem is tom… már ezért jó a foci!
  Pityuka linkje pedig, egyenesen feldobja ezt a sportot 🙂

 57. pikeey mondta:

  Végre Noresz is megengedett némi kommentet, ezért jó a foci összehozza az embereket. A mai napon végre kiderül az igazság:

  GER vs TUR fogadok Tipp-mixen a Németekre hogy némi “handicap”-pel induljanak. 🙂

 58. pikeey mondta:

  Basel St. Jakob-Park Jakabéknál játszák

 59. pacman mondta:

  na ez már foci http://www.indavideo.hu/video/Szep_teljesitmeny

 60. Jax mondta:

  Megvan a döntő, kibaszott jó meccs volt a Törökök ellen. 2 igazi “kapunk egyet rugunk 2-t” csapat játszott egymás ellen. Innen én már nem izgulok, ha meg is nyerik akkor az már csak hab a tortán.

  Deutschland!!!

 61. pikeey mondta:

  Elismerésem a Német Török meccs csapatainak az EB egyik legjobb meccsét hozták össze, bár nem várakozásaimnak és vágyaimnak megfelelő eredmény született azért rendkívüli módon élvezetem a mérkőzést.

  Volt szerencsém tegnap a Spanyol Orosz meccset a helyszínen (bár nem az Ernst Happel Stadionban) megtekinteni. A Jako bátyjával a Bécsi Fan Zone vendégei voltunk, azt kell hogy mondjam, hogy a szervezés pazar volt és most látom, és ez kicsit elszomorít, hogy Magyarország igencsak aggályos módon tudna csak egy EB-t vagy VB-t (tehát igazán rangos sport eseményt) megvalósítani. Szívesen tartok majd élménybeszámolót és ha dnacrew.hu renccergazdái lehetővé teszik néhány képet is postolok a számotokra.

 62. Noresz mondta:

  Hát Pityuka, ez a tény még engem is mindig elszomorít. Ez egy kibaszott begyöpösödött ország…. na de nem fokozom… inkább buzdítalak a prezentációd elkészítésére! Persze jó és szép képekkel illusztrálva.
  Hajrá! 🙂

 63. Márton mondta:

  Elsősorban Pikeey mesternek szól a hír a mi kedvenc Tóninkról (ekeli edző):
  http://www.parameter.sk/sport/uefadiplomaval-az-v-ligaban

  Tippem a döntőre:
  Németország – Spanyolország 2-1

 64. Noresz mondta:

  Mivan Csikánóók semmi komment? Lement a döntő és még ma sincs semmi…. Hmm…

 65. Psychoo mondta:

  Hát a sokkot ki kellett heverni plussz a hétvégén a balatonon nyaraltunk azt is ki kell még heverni 😀
  Jók voltak a spanyolok nincs mese, megérdemelték.
  Viszont felraktuk a képgalériát, jelszavas védelemmel van ellátva, ami kb. sejteti hogy a tartalomra nem lehet panasz! 😀
  Akit érdekel és nem tudja a jelszót: állítson be egy létező mailcímet a regisztrációjához, itt szóljon legyenszives, és elküldjük a megadott címre, vagy nem.

 66. Jax mondta:

  Egy nagyon szép EB-n vagyunk túl, én igenjól éreztem magam. Voltak igenjó meccsek és 2008-ra elértük, hogy egy kontinens együtt tud ünnepelni csak egy baj van vele, hogy vége. 🙁

  Meg, hogy a magyarok sehol sincsenek ettől a szívnolaltól (se szervezés, se futball szempontból), mi csak vendégek lehetünk egy ilyen eseményen és nem tudunk egy emberként a mieinknek szurkolni.

 67. pikeey mondta:

  Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz szenzációs EB-n vagyunk túl, rendkívül jó meccseket láthattunk. Annak ellenére, hogy az összes kitűzött kritériumom megvalósult, köztük az is hogy ne a Németek nyerték az EB-t azért kalap emeléssel kell adóznom a döntőbe jutott mindkét csapat előtt. Egy sajnálatos, már már tragédia jellegű dolog azért van. 2 évet kell várni ismételten arra hogy igazán pörgős, bámulatos focit lássunk… VÉGE AZ EB-nek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙁

 68. Dorten mondta:

  Hi Börn!

  Plííz küld el nekem a jelszót a megadott mail címemre.

  Kössz!

 69. Psychoo mondta:

  Cső Dorten, csekkold a mailed!

 70. Noresz mondta:

  Hát még jó, hogy kérek kódot….
  Küddd küddd 🙂 🙂

 71. Psychoo mondta:

  Noresz, you’ve got a mail.

 72. Psychoo mondta:

  http://index.hu/politika/bulvar/rabbit6648/

  hmmm hmmmm hmmmm

 73. Dorten mondta:

  Jax!

  Nem lehet, hogy ez a friccc vadállat szedte le annak idején gyermek kordban a nyúladnak a fejét?

 74. Psychoo mondta:

  Hát elég gyanús nem? Vér sehol, a fejnek nyoma veszett, a nyúlról pedig nem tudott szinte senki…

 75. Psychoo mondta:

  http://maria.blog.hu/2008/07/09/mi_kerul_egy_webaruhazon_negyvenmillaba

  Jax ezt elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. A 200 millás kormányszóvivő.hu-t és ezeket a pályázatokat elnézve, mindenki csak óvatosan klikkeljen, mert kibaszott drága portéka lett a weboldal 😀

 76. Psychoo mondta:

  Dimitrij amúgy hogy bírod a koplalást?

 77. Psychoo mondta:

  Tomi b+, a karhatalmisták lelőtték a kuruc zsinfó szerverét és ezt te szó nélkül tűröd? 😀

 78. Jax mondta:

  Olyan sokkot kaptam ettől a nyúllefejezéstől, hogy most térek magamhoz. Kurva anyját az ilyennek, az ilyenek miatt nem olvasnak könyvet a mai fiatalok 😀

  Engem megkerestek a fenti weboldallal kapcsolatban, de én elküldtem őket mert nekem csak 20 millót ajánlottak…

 79. Noresz mondta:

  Na, idén sikerült nekik 🙂

Szólj hozzá

Be kell lépned, hogy hozzászólhass.