2008 Lan Party – Most vagy soha…

Dna hírek, Gaming

Hagyomány. Imádjuk. Idén sem maradhat el!!!! A szervezés későn kezdődik idén, de ez semmit nem von le a fontosságából. Vannak kezdeményezések, nagyratörő tervek, de mivel a létszám duzzad, szaporodnak a csemeték ( Gz Mr. Warchief ) kibaszott elfoglalt mindenki azért arra mindneki van ideje hogy szigorúan munka közben 🙂 fellátogassa kedvenc oldalunkat és kifejtse véleményét.

Mindenkit, ismétlem MINDENKIT(!) megkérek, hogy bármilyen ötletét, véleményét fejtse ki. Lehet személyeskedni is, szaporodjanak a kommentek. Kezdem én a tovább link után…

UPDATE: Új szavazás és látogatottsági adatok!! 🙂

UPDATE 2: Lezárult a dátum szavazás: 2008.12.27.-28.-29 lesz. Statement: lecsekkoltuk a biztosítékokat. Max létszám: 10 computer.

A létesítmény elméleti maximum terhelhetősége = 5060 W ezt osztjuk 3 fázisra. – Khaosz

UPDATE 3: Kis kedvcsináló galéria a hír végén!!!

UPDATE 4: Party-logo a galéria után.

Komoly együttműködés alakult ki egy bizonyos budapesti csapattal az év során akik részt vennének az ideje mészárláson és elszántságuakt mi sem bizonyítja jobban mint a minden este során megrendezett On-Line Call of Duty 4-5 partyk bonyolítása. Másrészről itt van a kőkemény győri brigád akik már lassan egy évtizede(?) tolja a két ünnep közi party-kat a pinnyédi keménymag alapításával.

4 fontos kérdés aminek az aktualitását mi sem mutatja jobban mint a mai dátum amiben dűlőre kell jutni:

 1. Az esemény időpontja, hossza
 2. Helyszín
 3. Létszám
 4. “Éltlap”

Nézzük sorban:

 1. 2008. December 26 ( Péntek ) – 28 ( Vasárnap ) egy szép két ünnep közötti hétvége. Ki lehet heverni a karácsonyi bejglit és rá lehet pihenni a Szilveszterre.
 2. Ez a legnagyobb, legfontosabb ill. legégetőbb kérdés. Sajnos a tavalyi helyszín idén nem áll rendelkezésre és a következő pont lefixálása előtt a keresési kör is elég tág. Konkrét ajánlat még senkitől nem érkezett de egyenlőre 1-2 ajánlat már kering az érintett körökben. Anton és Noresz place. Mindkettőnek vannak előnyei hátrányai ezeket kérem az érintettektől, hogy fejtsék ki.
 3. Tavaly 8-an voltunk, idén ? 🙂 Aki számomra teljesen világosan jelezte hogy mi a szitu: Pikeey, Noresz_waze. Kommentben minden érintett nyilatkozzon, fontos a 2.-es pont miatt is. Népszámlálás.
 4. Van egy jól bevált étlapunk, ami érint FPS-t, Stratégiát és Autós örületet is. Tény, hogy 8+ os tapasztalatunk nem nagyon van és tudomásom szerint az eddigi menü fogásai közül csak a Call of Duty támogat 8+ playert.

Saját vélemény:

3 nap, péntek olyan 0.-ik nap összepakolás, network tweak és warmup. Szombat masszív gameplay és Vasárnap a keserű UTP kábelek kihúzása és homerun.

Menü: ragaszkodom Starcrafthoz ( hallod Noresz? ), némi fps-hez ( ez gyanítom ugyis Call of Duty ) és valami egyéb fun autós game. ( Ide nekem nincs ötletem, én csak egy Wow-os vagyok… 🙂 ) Helyszínként én Győrt preferálom, de nem zárkózóm el Budapesttől sem ha nincs más megoldás. Logisztikailag a helyi party-t egyszerűbb persze helyszínfüggő, főleg ha asztal, szék, alvóplace ezek mint transport tételek.

Látszámügyileg én 8-at tartom ideálisnak, de a több mindíg jobb. 8+ playernél viszont segítséget kell kérem switch, hálókábel ill. egyéd hardware ügyben mert én 8-at tudok hostolni. Ill teszem azt 12 comp esetén a place power képessége is már fontos tényező, max megpatkoljuk a biztosítékot. 🙂

Eléggé sötétben tapogatózunk még, de ezt post azért jött létre hogy mindenki ossza az észt és jövő hét végén jó hangulatban, teljes vállszélességgel, megfelelő vérszomjal ott görnyedjen a gép előtt a koffeintől 150 pulzus mellett hajnali 4-kor és bármikor képes legyen rommá bontani ellenfelét bármilyen módon.

Első lépés: kiírok egy szavazást, a helyszínnel (város) kapcsolatban és mindenki írja be hogy jön-e és milyen kondíciókkal. Akkor már tisztábban látunk.

Hol legyen a Party?

View Results

Loading ... Loading ...

Mikor legyen?

View Results

Loading ... Loading ...

Egy kis háttérinfo: 18-án került ki a party-s hír és alább látható egy grafikonon hogyan érintette mindez a látogatottságunak. Szóval akik mindíg update-ért kiáltanak ők is megnyugodhatnak 🙂

Kedvcsinálónak egy kis galéria az elmúlt évekből. Az utolsó kettőbe bele se merek gondolni mikor lehetett, aki esetleg tudja mondja már meg 🙂

Official Lanparty Logo:

33 hozzászólás “2008 Lan Party – Most vagy soha…”

 1. pacman mondta:

  helló mindenki …. ezalat azokat is értem akiket soha nem is láttam 🙂
  elmesélek egy történetet. hogy csöppentem bele az évvégi lanpartizás mélyen kultikus eseményébe . Az évszámra nememlékszem de valamikor 2003 környékén lehetett amikor a híres pinnyédi lanpartira először hívtak mint teljes értékű játékos .Ez nekem akkor akkora megtisztelés volt hogy még most is elérzékenyülök és könnybe lábad a szemem.Játékosi pályafutásom egy új fokára érkeztem bevettek maguk közé megmérkőzhetek velük.aztán ott voltam egyszercsak, atya ég ott voltam !!! pinnyéden a pepe szobájába .ott volt a pepe a noresz a gabesz a jako a barni meg én ÉN ÉN kissé inamba szált a bátorságom mikor megláttam őket mindenre elszánt tekintetükről sütött hogy vérprofik “emlékeztek a noresz akkori gépére?”tudtam hogy itt esélyem sincs .és azt is tudtam hogy én vagyok itt a rangsorba legalul ígyhát meghúztam magam a jakó összedugta a hálózatot …. azaz csak dugta volna mert én nem vittem hálókártyát egy LANPARTYRA a KEZDŐ nem hoz hálókártyát…hát szóval sejthetitek mekkora égés ez … na megoldódott (azóta se viszek hálókártyát évről évre :)összeált minden elkezdődött a game őrült darálás a fülembe dübörög az agyam vér robbanások vér és mégtöbb vér úgy körülbelül 1001 köbméternyi folyt el nem számoltuk túl voltunk már mindenen egy másik dimenzióban jártunk mi HATAN !!!akkor még azaz pontosabban ők öten a NAGYOK és én nagy élmény volt … azóta töbször volt ilyen esemény és már nem ők öten és én hanem mi hatan mert lett újonc aki úgy érezhette magát mint én az első partimon … sok víz lefolyt a dunán azóta de a pinnyédi lanparti mindig is az év egy nagy eseménye volt tavaly már nyolcan voltunk ami talán egy lanparti legszélső értéke NYOLC …. nem több nem kevesebb.mert ahogy az az ősi kódexben le van írva nyolc játékos fog összecsapni valahol PINNYÉD környékén ők és csakis ők nyolcan döntik majd el a világ sorsát…

 2. Khaosz5 mondta:

  Hali,

  Pacman jó volt ezeket a mondatokat végig olvasni. 🙂

  A 26. tuti nem jó nekem. Győrőn kívül mást el sem tudok képzelni.

  Rendkívüli mód ki vagyok éhezve stratégia játékra, Starcraft + Company 1 . A tigris tankokat akarok a harcmezőn !

  FPS-t is játszahtunk, de itt heti 2-3 alkalommal játszunk FPS-t úgyhogy én kisebb jelntőséget szánnék neki. Nem azt mondom ne legyen.

  A levezőt game-nek ajánlom a WAR3-at, Tank Siege és társai. Meg a Flatoutot.

  Nem tudom, hogy a Pesti kollégák hogy hajlanak a Stratégia gamehez, de ha masszív FPS-t akarnak akkor félek, hogy megosztja a társaságot.

  Még 1 dolog. Emlékezzünk vissza Warcraft2 – Starcraft időszakból, hogy kb 80%-os arányban volt a stratégia game egy partyn.

  bye

 3. pikeey mondta:

  Szív csücsköt érintő mondataitoktól könnybe lábad a szemem és bár én csak az utoló évben csatlakoztam a LAN Party stábjához, azért néhány mondat erejéig hozzászólnék a dologhoz.
  Bár PACMAN szavai rendkívül romantikusak és hagyomány tisztelőek azért megjegyezném hogy ezidáig szervezési szempontból csak annyit érintette a dolog az emberek nagyrészét hogy otthon összepakolta a kis motyóját és megérkezett a LAN Party helyszínére, ott kipakolt, játszott egy kicsit, összepakolt, és édes álomba merülve az összejövetel után ábrándozott a véres csatamezőkről. Igen jól látjátok a szervezési és helykereséséi problma mások által könnyedén megoldódott (tisztelet a kivételnek Noresz, Pepe-aki otthona többször is helyszínt biztosított a dolog számára- és bocs ha mást kihagytam, hiányosak a múltal kapcsolatos infóim), nem nyomasztotta egyikőtöket sem a szervezés terhe. Ez eddig tiszta is mert ez bizony a múlt. De idén más van. Gazdasági válság, Globális felmelegedés, BKV Sztrájk, Görögországi lázadás és nem utolsó sorban HELYSZÍN HIÁNY (ugyanis kifogytak a helyszín ABC-k a csomagolt, pasztőrizált helyszínekből). Volt egy javaslat amit el lehet vetni kapásból, ÉS VAGY Új javaslatot lehet tenni ill. el lehet felejteni idénre a LAN PARTY-t. Mert én bizony több helyszínnek is utána jártam de sehol semmi sem KIADÓ és Mr. PR_Leon Noresztől sem érkeztek kedvező hírek. Lehetőség most adott átbeszélni. A létszámmal kapcsolatban pedig három hozzáfűzni valóm is van.

  1. Mi lett volna kedves PACMAN ha megreked a Party négy fő szintjén és te nem csatlakozhatsz Negyedik tagként?

  2. Kedves KHaosz és PACMAN 8+ az mégiscsak izgalmasabb és a új barátaink azthiszem rászolgáltak a bizalomra. (Vérmedve, REvOX, SzücsI, ANTON, POOOK, Dimmu, SMOG, SEDO és utoljára de nem utolsó sorban HUNGoku)

  3. Jax azthiszem hogy pesti barátaink között van egy két további hozzáértő és remek ember akik segítséget tudnak nyújtani 8+ összekapcsolásához. A Transporthoz meg maximális segítséget tudok nyújtani mindenki részére. Tehát ez nem probléma!!!

  Legvégül pedig a játékokhoz fűződően. Pesti barátaink is preferálják a stratégiai játékokat ezért nem billenne el a mérleg nyelve a COD világa felé.

  Játék Javaslataim : Starcraft, COD 4, COD 5 (szenzációs tankcsatákat lehetne vívni), GTA 4 (ha megoldható), UNREAL Tournament, és további stratégiai dolgok, Need for speed Undercover és egyéb…

 4. Psychoo mondta:

  Sziasztok!

  Úgy is mondhatnám hogy én Khaosszal és Pacmannal kerültem egy platformra. 🙂

  Mivel faxom tudja mennyi sok éve hostoljuk a partit, fenntartom magamnak a jogot hogy azt győrben tegyük meg, azért hogy csak összepakoljam a cuccomat, áttranszportáljam egy minimális távolságra, ahol aztán egy remek hangulatú partiba csatlakozzak. Bőven elég nekem a két ünnep között az a stressz ami ennek az összehozásával jár.
  Pacman meg nem azért lett tagja a bulinak mert olyan nagyon bővíteni akartunk, hanem mert elfogadta a szabályokat, szerette a játékokat amiket mi, és ezért még csak nem is kellett edvén rendezni partit.
  Eddig is összejöttek a playerek és ezután is össze fognak. Annyian amennyien. De akinek van kedve az jöjjön én szívesen látom.
  A hely miatt szerintem nem kell aggódni, az én kecómat ki lehet alakítani úgy, hogy akár 12 player is elférjen. Asszem. Az alvást is meg lehet oldani a kisszobában+ a main hallban, de kell néhány szivacs és matrac.

  12 playert ugyan nem támogat a starcraft, de azt mondjuk meg lehetne oldani úgy, hogy a 2v2 teamek jáccanak egy bajnokságot pl.
  Nekem speciell cod4 cod5ből bőven elég az amit évközben lenyomok. Ha fpsezünk tolhatnánk gta4et, kipróbálhatnánk a stalkert egy kicsit, hátha Khaosznak is bejön 😉 , de jó sok stratégia legyen ez a lényeg! 🙂 A Dawn of War szerintem amúgy nagyon jó lenne, http://www.youtube.com/watch?v=jIuHEPoxc-M&feature=related
  még eddig egyszer sem próbáltuk ki, azt is meg kéne játszani. Autós gamek, hát nem tudom nekem azok közül sem tetszik egy se. Szerintem ma nincs egy carmageddonhoz fogható game, de azért simán benne vagyok egy flatout-os lazításban pl.

 5. pikeey mondta:

  Üdv!

  Ismét megmosolyogtattál ha A-t mondok lényeg hogy nálad legyen a B.
  de ez szerintem már örökre így marad .
  Ellenben Örülök eldölt akkor minden.
  Barninál LAN party Dec 26-27-28

 6. Warchief mondta:

  Üdv néktek!

  Hát igen, Pacman csak gratulálni tudok a kommentedhez, rátapintottál a pinnyédi lanparty feelingre 🙂
  Ahogy látom eldőltek a dolgok,ennek én/mi csak örülök/lünk.
  Ami azt illeti ötletem nekem sem lett volna, mert ugyebár anyámék
  most nem mennek nyaralni, bár mondjuk szívesen megnéztem volna a Jax fejét 8 vagy x monitor között,igaz a 6 is megtette hatását amikor körbepakoltuk szegény párát,szerintem azóta kell borotválkoznia.
  Meg persze taxival hozatni 10 ezerér egy üveg unicumot,meg ilyenek…hát ja van pár emlék
  Max a Pinnyédi kultúrházat tudtam volna így séróból mondani ha minden kötél szakad..de jobb is hogy nem szakadt.

  Ígyhát megtenném voksomat az alábbi játékokra:
  transport tycoon deluxe, doom, duke3d,autós pedig destruction derby
  Viccet félretéve:
  én szívesen nyomnék stratégiait úgy kb 60-40 % arányban többet mert … mert csak
  értem ezen a companyt meg a starcraftot meg persze war3 mat, az alienes pályán 8an még nem próbáltuk..hátha sikerül 🙂
  Fps persze a Cod az ami jöhet.A Flatout az süti nagyon.
  Kíváncsi lennék a Gta 4 re mert én nagyon csípem igaz szerintem megvalósíthatatlan…
  Szerintem max 4-..5 game re le kellene korlátozni a lehetőségeket mert többel még eddig nem jáccottunk egy partyn sem.

  Amúgy a végső szót a házigazda adja meg a pinnyédi lanparty örök és tiszteletreméltó szabályai szerint!
  Az úr legyen veletek!

 7. Psychoo mondta:

  jónapokat!

  27-28-29 szerencsésebb időpont lenne.
  ugyanis a morálisan és emberileg sem elfogadható metódusok nagy kedvelője, a genocídium pápája, Khaosz, így tudna csatlakozni értelmesen a partihoz. a hadúr érkezése 27. délutánra tehető, tehát a warmupon már kb részt tudna így venni, és a 28-i teljes értékű napon pedig végig ott tudna így lenni.
  míg ha 26án kezdjük, akkor a teljes értékű nap délutánjára érne csak oda, ami nem akceptálható veszteség szerintem.
  többiek? 27-28-29?

 8. pikeey mondta:

  Nekem teljesen mindegy az időpont én rugalmas vagyok, hozzáteszem akár felvezethetjük 26.-án este egy két érkező és előfutár személyében, majd némi itallal oldani a kezdeti nehézségekből (szoba kialakítás) származó feszültséget. 😀

 9. Khaosz5 mondta:

  Hali,
  érkezésem becsült ideje 27. 12-14 óra, napnyugat felől.

  Ránézek a WAR3-ra. Hátha van új verziója a Alien Invaziónak vagy a többi remek levezető gamenek.

  Egy kényes kérdésem lenne.

  Asztal és szék téma? Széket még viszek valahogy, de asztal…

  Elaludni a földön is ellalszom.

 10. Anton mondta:

  Hi!
  Én is megjelennék mondjuk 27-én dél felé. Budapest Győr viszonylatban esetleg tudok vinni valakit-valakiket, mondjuk 10 felé indulhatunk. Ha van jelentkező, írjon szkájpon. 2 max 3 embert tudok vállalni, több nem fér be az aknavetőtől és a gravity guntól 🙂
  De ha kell vinni asztalt, széket akkor max 1-2 harcos fér be. Sajna nem használok csapatszállítót a hétköznapi városi közlekedésre. Ha van esetleg bútorboltos ismerős 😉 talán hozhatná a céges kocsit az asztal-szék kombóhoz.

 11. Anton mondta:

  A 26 még karácsony, én is inkább a 27-es kezdésre voksolok.

 12. Psychoo mondta:

  Hali Anton, jó hogy mondod, asztalt meg széket mindenki hozzon aki tud!

  Jax felpattinthatnál egy szavazást a kezdésről, hogy 26-27-28 vagy 27-28-29 legyen-e, aztán majd annak eredményétől függetlenül 27-28-29 lesz 🙂

  Khaosz, pedig asztal is kelleni fog.

 13. pikeey mondta:

  Amennyiben Pesti érkezőink lesznek abban az esetben én a szék és asztal tekintetében tudok segítei ezért azt nem kell hozniuk.

 14. Khaosz5 mondta:

  Hali,

  Arra emlékeztek, amikor az Atlanti óceánon, német tengeralattjáró flottával nekirongyoltunk a Britt rombolóknak.

  Na én még ezt is el tudom képzelni, habár sajnos én vagyok az egyetlen aki szereti a tengeralattjáró szimulátort.

  Pedíg hányszor könyörögtem …

  Ja Company of Heroes pályákat szedem. Van elég sok 8 playeres pálya. Mivel a Company 2 nem tudtuk összehozni multiba ezért az első részével fogunk játszani. Bár szerintem az első jobb is. Maximum nem lesz Jaghtpanter meg KÖNIGSTIGER. 🙁

 15. Jax mondta:

  Üdv. Van szavazás, szépen sorban haladunk végig a kérdéseken. Go go go!

 16. Dimitrij mondta:

  Üdv Mindenkinek!

  -Helyszínre sajna nincs ötletem.
  -Játékok: Starcraft bajnokság nagyon jó ötlet, támogatom a Coh-t
  world in conflict nekem bejönne, cod 4 fasza, 5-öt meg nem ismerem, ja és jó lenne olyan játék amit csak 2 ember ismer :D, (ha esetleg valaki szeretne nosztalgiázni, javasolnám a quake2-t, lehetne kóperatívban kópéskodni)
  – + Jax monitorjára pályázom idén is (köszi előre is 😉 )

  Még jelentkezem ha valami eszembe jutna….

  Az Úr irgalmazzon annak aki ellenem akar kiállni, wuhahaaaaa…………

  -Dimi pokemon mester

 17. Khaosz5 mondta:

  Számolgatás:

  Uraim egy igen fontos tény hagytunk ki. A tejesítményt ami évről évre egyre nagyobb lesz gépenként. Így szerintem játék alatt egy gép teljesítményfelvétele monitorral együtt kb 400-450 W lehet.

  400 watt teljesítménnyel számolva 8 gép esetére: 3200W

  I= P/U az az I= 3200/230= 14 Amper.

  Egy normál házban max 16-os biztosítékok vannak. Ha jól tudom akkor a Barninnál villany tűzhely van. Előfordulhat hogy 3 fázisú ás akkor 3X16 amperunk van, igaz ezt nem nagyon tudjuk kihasználni mert előfordulhat hogy egy biztosítékról megy az egész a nappali stb. Úgy tudom régi sütők esetében nem 3 fázissal használták.

  SZVSZ (szerény véleményem szerint), egy 16-os biztosíték sem biztos, hogy elvisz 8 gépet.

  Ezt nagyon komolyan kell venni mert ha ott összepakoluk és bekapcsolás után levagdossa a biztosítékot, akkor nagyot nézünk. Sajnos a mai gépek zabálják a powert.

  Lehet, hogy számításaim nem korrektek. Gépész vagyok nem kábeles … .

  Ma megnézzük a biztosítéktáblát.
  bye

 18. Jax mondta:

  Megoldva, személyes tesztelés alapján a létszámot max. 10 főben maximalizáltuk. !!! Ez statement, nem szavazás alap. Check update2 a főcímben.

 19. Khaosz5 mondta:

  Hali,
  nem okostojás akarok lenni. 22 amperes főbiztosítékunk van, ami szét van osztva 3 db 16-osra. Az az létesítmény elméleti maximum terhelhetősége = 5060 W ezt osztjuk 3 fázisra. Szóval 10 gép esetében a WC-ben csak ovatosan kapcsoljuk fel a vellanyat 🙂

  bye

 20. Jax mondta:

  Köszönjük Prof. Khaosz a gyors fejszámolást. 😀

  Mellesleg aki tudja hogy a képgaléria utolsó 2 képe mikor készült az mondja már meg, kíváncsi vagyok 🙂

  Milyen képgaléria? A hír végén lévő bakker…

 21. Khaosz5 mondta:

  A második kocsmaparty !

  Mikor volt nem tudom.

 22. Anton mondta:

  Tehát akkor a 10 gép egyszerre működtetéséhez érthető módon 10-en tudnak egyszerre játszani. De ha befér még egy tv, ps2est 2 kontrollerrel tudok vinni a várakozóüzemhez. Tkp hányan lennénk összesen?
  Még fenntartom, hogy BPről tudok levinni valakit, ha kell.

 23. Psychoo mondta:

  ez jó kérdés.

  aki eddig jelentkezett:
  anton, warchief, dimitrij, jax, khaosz, leon, pikeey, psychoo, pacman

  azaz 9 muksó eddig

  1 üres hely van még 🙂

  ps2 tuti nem fog menni így is max kapacitáson fog teljesíteni a biztosíték, üresjárat amúgy sztem nem is nagyon lesz

  kérdés:
  a hamutartómat ki törte össze he? ablakon kell kimenni a házból? 😀

 24. Warchief mondta:

  vazzeg az utolsó 2 kép az odabasz..
  🙂 öcsém!

 25. Psychoo mondta:

  Ja igen és még mindíg nincs 10 gépet kiszolgáló routerünk.

 26. pikeey mondta:

  A Hamutartó odüsszeia titka a következő:

  A Barni törte össze Psychoo hamutartóját

  megoldva

 27. Noresz mondta:

  Hát akkor szép napot mindenkinek!

  Mondhatnám azt is, hogy WAR!!!
  Nos az idei party is rendhagyó lesz, mint az összes, ez így van jól. A dátum tökéletes, a hálózat terhelhetőségén vitatkoznék, de inkább hagyom. A létszám a helyet ismerve megfelelő. Ha szükséges, switch-et, szerintem tudok kölcsönkérni. Mindenesetre a páros szám az ideális!!! Tehát Pestről két embernek kell érkezni…Anton és + (Vérmaci? Valaki?) Továbbiakban szeretném leszögezni, hogy az isten óvja azokat a Playereket akik az ellenséges csapatba kerülnek. (fizikai kényszerítő eszközökkel is készülök) Itt nem szeretnék senkit, névszerit kiemelni…
  Az utolsó két kép dátumát: 2001 nyarára teszem! Barninak már a ViewSonic
  monitora van 🙂
  WAAAARRR!

 28. Psychoo mondta:

  Amúgy akinek van kedve az jöhet már 26-án is!

 29. Jax mondta:

  Az ablak meg sztem az én saram. Még az este elején kinyitottam hogy szellőzzön a másik szoba és távozáskor kiment a fejemből becsukni. Annyit tudok biztosan hogy Pikeey és jómagam az ajtón távoztunk. 🙂

  Sztem 26-án én lehet megjelenek már.

  Mindenki számára az alapfelszerelés a szokásos, viszont a legszebb, leghosszabb vásár és ünnepnapi hosszabítóját és UTP kábelét hozza. Switch még 1 jó lenne Noresz, ill. ha esetleg a routered amiben van DHCP az még segíteni a hálózat összehangolásában.

  Halál mindenkire…

 30. Noresz mondta:

  Most jutott eszembe van egy használaton kívüli routerem. 🙂 Érkezésem 27-én napnyugat felől várható, jelentős hadtáp és hadianyag kíséretében. Hosszabbítóelosztót és UTP kábelt viszek. (akkor a routert is) UTP kábelből vettem 3db 10m és itthon is találtam használható darabot. 🙂
  Halál biza!!!

 31. Warchief mondta:

  Mindenkinek Xp-je van?

  Szerintetek vista+xp kompatibilis lesz a partyn?
  Csakmer kérdem nekem Vista van….

 32. Anton mondta:

  Kelet felől nincs egy jelentkező sem és úgy néz ki nekem is le kell mondanom. Sajna. Holnapra maradt még egy vagon elintézendő (nem karácsonyi 🙂 ), meg meló. Nem halasztható. Így 8an lesztek. Most beszélünk róla Skypeon, hogy össze lehetne esetleg lőni a Lant a nettel egy gigalétszámhoz… Vélemény? Mondjuk COD4, az nagyjából megvan mindenki tudástárjában…

 33. Noresz mondta:

  Megvolt! Jó volt! 🙂
  Köszönöm mindenkinek a részvételt és a pozitív hozzá állást. Remélem megismételjük 2009-be is…

Szólj hozzá

Be kell lépned, hogy hozzászólhass.