… and this year’s Oscar goes to …

Dna hírek

Mozgalmas hétvége áll mögöttünk. Elkezdődött a Mediawave, megvolt a premier és a szombat estét is sikerült kellőképpen mámorosra kanyarítani.

A videóhoz a szokásos a jelszó, ami a vizitúránál is volt (tudod, az a szó visszafelé), a cikkben maga a film, pár kép a permierről és a story.

Kezdődött azzal, hogy Dimitrij-t már egyszerűen keresi a kamera. A “Nemzetőr” nem mehet ugy el egy tüntetésre, hogy ne kerüljön a kamerák kereszttüzébe. Erre nincs is jobb példa, mint az Építésztüntetés amin legutóbb részt vett. Mediasztár, ennyi.

Aztán elérkezett a szombati nap.

Végül Bottom Club stílusban levetítettük a filmet. Hangos siker és ez az este folytatásában sem volt másképp. Psychoo konyhája ismét alkohol szentéllyé alakult át, győr utcáin elszabadult a “SÜN!!” és repültek a répcelaki sirályok is. Ifj. Pacman kis barátja eltűnt, Dimitrij ismért hódolt az idősebb hölgyek iránti vonzódásának, de ha valaki emlékszik még valamire amit kifelejetettem akkor jöhet kommentbe, mert mindeninek megvan a maga története gyanítom.

És akkor az alkotás, teljes hosszban és pompájában:

http://vimeo.com/4354942
– Ez a direkt link a videora, ha valakit érdekel egy picivel nagyobb mérteben, alább pedig az embedelt verzió.Félelem és reszketés a Dunán. from Jax on Vimeo.

4 hozzászólás “… and this year’s Oscar goes to …”

 1. ruehes mondta:

  egy kedves barat(n)om hozzaszolasa az alkotashoz:

  “Bravo!! ja ja ja ja ja. Look at you, Cocodrilo Dundee! jajajaja.
  It was fun to watch, with the language issue and everything. Thanks. It reminded me of Uruguay in several senses: the landscape, my male friends (I see apes are the same all around the world). My respects to the one that film it, its very well done, very funny.”

 2. Jax mondta:

  “…Apes…” – Ezen beszartam 😀 Csak a Havának ne szólj mert kicsit haragudott azért a jelenetért. :)

 3. pacman mondta:

  szevasztok!
  örülök hogy ekkora sikert aratott a film :)
  a bevételből vettem egy új mobiltelefont amin elérhető leszek a nap 24 órájában ha a mobilszolgáltató komolyan gondolta a szerződésben taglaltakat
  nem csigázom tovább a kedélyeket a számom :30/258-1027
  igen tessék tárcsázni nem kamu ez a valóság.
  üdv(a rendező)

 4. Psychoo mondta:

  😀

  csá pac!

  benyeltem a reklámot és megpróbáltalak felhívni, de a hívott szám nem kapcsolható 😀

Szólj hozzá

Be kell lépned, hogy hozzászólhass.