2009 LAN-party @ Győr – Official Invitation

Dna hírek, Gaming

Eldőlt:…,,,:::;;;(((%-2009LAN-%)));;;:::,,,…Mindenki szólt, hogy jön, ráér és vérszomjas. Nincs mit tenni, várni kell már csak. A szokásossal készüljön mindenki:

 • Számítógép
 • Elosztó / hosszabító
 • Élelem, alkohol, nikotin és egyebek
 • Kitartás
 • Némi péz a jelképes bérleti díjra

27-én reggel kezdünk. Jax kiépíti a hálózatot, Psy hostol egy SC-t, …, PROFIT.


…,,,:::;;;(((%-2009LAN-%)));;;:::,,,…

35 hozzászólás “2009 LAN-party @ Győr – Official Invitation”

 1. pikeey mondta:

  nekem mindegy
  különben is megkaptam múltkor hogy kevésszer voltam úgyhogy fogjam be a pofámat.

 2. pikeey mondta:

  azért csak lábjegyzetként megjegyezném hogy a megérkezett emailben a pacman kétszer szerepel. Igen csak macerás lesz neki két gépen nyomni…

 3. Jax mondta:

  És télleg kétszervan… Igaz Pac már lassan 30 lesz, kitesz kettőt is :)

  Szavaztam a “mindegy, jövök-re” mert nincs gyapotszedés a két ünnep között, játék téren pedig a szokásos SC-hez és 1-2 WarIII őrülethez ragaszkodom. Kultur nekem oké, teremfeeling ftw. Ja és ha valakinek van egy elfekvő gépe azt szét kéne csapni, hozza bátran. Pinnyéden mindíg széttörik / felrobban valami ha ott van a csapat. Leginkább a “messziről” jövők írjanak valamit, hogy mi a szitu.

  More, more, more comments!!!

 4. pacman mondta:

  csáó lanparty fasza!!!!
  nekem tökmindegy hol ,azaz ami van az teljesen fasza
  az időpont is teljesen jó szóval rajtam nem múlik ott leszek
  és idén először a hagyományoktól eltérően…nem köll teherautót bérelnem
  talán ez is a korral jár .nekem teljesen mindegy hogy mivel játszunk SC legyen meg valami lövöldözős egyes szám első személyben… esetleg valami
  szexszimulátor multiban :) de játszhatunk valami utasszálítórepülő szimulátorral realtime london sydney. lényeg a lényeg ott leszek a nyertes csapatban valószínű a földön alszom mert részegen leszarom józanul is :)
  nemrég beszéltem egy protosszal a villamoson kérdeztem tőle hogy mi a helyzet mostanában otthon … csak hümmögött láttam megcsillant a szeme a könnyektől hangja el elcsuklott mesélt arról hogy egyre nehezebb
  “mert a zergek mindent elözönlöttek nem lehet kimenni az utcára annélkül hogy a zergek ne atrocitálnák a jóravaló aiur-i polgárokat ott bandáznak mindenütt bömböltetik azt undorító zerg hip hoppot koszos kis lingjeik hangos zsivajjal futkároznak a meki elött, köcsög kigyúrt kopasz fukszos ultrák feszítenek pimpelt overlordjaikban és szaporodnak …”ezen a ponton nem tudtam felháborodásomat leplezni : “Mit tesz ienkor az aiuri kormány?”…erre ismét hümmögés …”semmit nem tehet semmit mert főnix is egy tetves hazaáruló eladta a bolygót a merineknek, tudod ki vette meg a nexust ?”…”nem ki?”…”Jim Raynor”…”Hát itt már mindent szabad!!! Eladjuk a bolygót tetvedék merineknek hugyér fosér miközben az utcát elözönli a zergbűnözés? Hát azt mondom nem !!! 2009 december 27.-én ott leszünk és véget vetünk ennek a gyalázatnak a protosz nemzet újra nagy lesz MY LIFE FOR AIUR!!!!!!!

 5. Jax mondta:

  Pontosan ilyen kommentekre van szükség!!!!

  Mutalisk rushot AIUR népének!!!

  😀

 6. Warchief mondta:

  Üdv Skacok!

  ja, pikeey megkaptad én emlékszem rá:)
  De én is hogy tavaly később érkeztem, meg hogy nyámnyila vagyok mert biztos az asszony nem engedett…..erre ez a válaszom :
  Én ott leszek,és le is szervezem ha kell úgyhogy csatára fel!!

 7. Noresz mondta:

  Na kis Pöcsök! Ha már így rámentünk a zerg kérdésre, hasonló állásponton vagyok mint Psykolléga! Vesszenek a zergek! Rendet a bolygón!!! :)
  Természetesen ez azt jelenti, hogy ott a helyem! Ennyi éven át nem hagytam ki egyetlen partit, akkor ezt mér tenném??? Persze a megszokott kis most már oldscol játékok mellet, rengeteg töltényt el kell lőnöm saját szemszögemből!!! (ez rettentően fontos) A földön alvás nem probléma, de mivel most már én is a családosok népes táborát bővítem, rövid eltávokon fogok részt venni… Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy minden résztvevő figyelmét felhívjam a megfelelő ellátmány, hadianyag és műszaki egységek beszerzését és a parti idejére a helyszínre transzportálni… (hosszabbító elosztó stb…)
  PARTY FOR EVER…

 8. Khaosz5 mondta:

  Hali,

  sajnos sok game lecsúszik a partiról. Már nagyon vártuk az Aliens VS Predator 3-at és a Star 2-t is.

  Én még egyet tudnék javasolni hogy L4D-zünk. Jó lesz egy kis zombigyilkolászós öldöklés.

  BC-Admirális Herr Táborinak nem kéne szólni? Még is csak becse tagja volt a partyzásnak.

 9. Khaosz5 mondta:

  Ja meg ha gondoljátok hozom a Silent Hunter 3-at. Ős régi de angol rombolókra meg teherhajókra lehetne vadászni…

 10. Warchief mondta:

  csucsu

  Megnéztük a helyszínt Khaosz mesterrel és szerintünk nem lesz gondunk a placcal csak hosszabbító kell meg elosztó.
  asztalok vannak, 4db de elég nagyok majd a képeken meglátjátok simán elég.

  mind1 mivel gémelünk, a lényeg hogy má baszassuk a peonokat!

 11. Psychoo mondta:

  csáó evribadi! 😀

  én is megyek természetesen! nincs annál szebb dolog mint zerg seregeim élén letörni a naív lelkesedést! muuuuhhahahahahaahahahaaaaa! 😀

  l4d szimpatikus kis coop mókának tűnik, jó kis lazítós game a szívinfarktus közeli starcraftozások után!

 12. Dorten mondta:

  Szeva hitvány népség!!

  Felébredtem tél előtti álmomból és gondoltam hozzáfűznék én is egy-két gondolatot. NA szóval úgy néz ki a dolog, hogy amennyiben a móka 26-n kezdődik akkor mind a 3 nap részt tudok venni a partyn. HA 27-n akkor csak a 27-28. napon tudok ott lenni mert azután fasszopás van nekem!! :(
  Na de a gamekkel kapcsolatban az SC ugyebár alap!! És itt asszem nekem véget is ért a sor mert kraftos a gépem. A többi FPS game nekem stornó.
  A helyszín szerintem királyos áldásom adom rá!!
  Ezen kínül mindenki kezdhet rettegni ugyanis tökéletesre fejlesztettem a ling russssssss teknikámat!!!! (JAx NEM RÖHÖG!!!!)

  NAszóval ennyi!!

 13. Dorten mondta:

  JA még valami!!!

  PACMAN ária fattyadék aiuri népe rettegjen mert a zerg faj nem tűri sokáig az elnyomást, diszkriminációt …. Sokasodunk , gyorsan … és ha már elegen leszünk akkor átgázolunk a Protoss szotyadékokon és Ríííívert sem kímélve meggyalázzuk az elnyomókat!!!

  A merinekkel kapcsolatban egyetértek!!

 14. Jax mondta:

  Na a Dimitrij-nek huzza ki valaki a seggéből a kukoricsatorzsát, akkor talán feléled a téli álmából. És Dorten alig várom azt a RUSH-ot, ugyis minden meccs replay-t lementek és megy az arhívumba és unokáink is láthatják majd azokat a hírek eseményeket amik azóta is bennünk élnek.

  Igen, 99% hogy 27-29 lesz, ugyhogy majd 27-n minél előbb kéne kezdeni.

  Még annyit jegyeznék meg itt, hogy azért elég meredek, hogy szinte mindenki az SC-től várja azt, hogy kiessen a szíve, izzadjon a tenyere és a koffein/nikotin/alkohol kombótól már remegő szemmel kattintson 1000-el, hogy legyőzze ellenfeleit. Igen, 3+ éve várjuk az SC2-t, de ezt látva én azt mondom ha olyan lesz mint a régi, akkor én még várok rá még 1 évet is akár.

  2009-et írunk és egy 98-as játékkal való multiplayert ( 640×480-ban 21″+ lcd-ken, 3Ghz+ stb…) várunk úgy mint a messiást, ha SC2 csak fele ilyen jó lesz, akkor még 2020-ban bőven azzal apírtjuk egymást. Igazán lehetne még 1-2 ilyen játék :)

  Khaosz: asszem tudom Tábori elvtárs telefonszámát, szólok neki hogy van egy ilyen esemény, kell egy igazi “vérbeli” terran is. Psy ugyis random lesz, de akkor is jó ha tudja az ember hogy Tankra nem kell számítani csak Wraith és Battlecruiser :)

 15. pacman mondta:

  – Miért büdös a zerg?
  – ???
  – Hogy a vak is le tudja köpni…
  :)
  – Hogyan kezdődik a zerg szakácskönyv?
  – ???
  – Lopj két tojást…
  :) :)
  – Mit mondanak a zergnek, ha öltönyben ül?
  – ???
  – Kérem a vádlott, álljon fel!
  :) :) :)

 16. Khaosz5 mondta:

  A Zerg klán fő alkatója Psychoo és Khaosz.
  És így számomra egyértelmű, hogy a Jax egy áruló Zerg aki a stratégiájának a csúcsát az Mutára építi. Tovább még nem jutot mert a program sem engedi neki még 10 év után sem a további fejlesztéseket.

 17. Psychoo mondta:

  muhhahahaaaa!!!! úgy tűnik, az itt felgyülemlő zabolátlan gyűlölet kezdi működésbe hozni a szentségtelen tengelyt! khaosz hadúr, dorten vérbáró és én, az alattomos kígyónyelvű psychoo, immáron sikerrel manifesztálódtunk a rend világában hogy sötét világunkból kilépve zűrzavart és szenvedést szabadítsunk rátok!!! 😀

  gondolom te is azt tervezed pacman, hogy ha véget ér a háború leveszed magadról a protoss egyenruhát! de mi ezt nem szeretjük, mert a protoss úgy jó ha fel lehet ismerni! nincs szerencséd, elég bonyolult a protoss szimbólum, de azért ilyen nagy a homlokuk, hogy ráférjen! 😀

 18. Dimitrij mondta:

  ÁÁÁÁÁóóóóóóáááááoooah!

  Megengedem a pinnyédi partyt.

  hajbókoljatok:

  Dimitrij

  u.i.:
  Bocs a kései Kommentért.

 19. pikeey mondta:

  Hitvány férgek rabszolgaseregeitekkel itt nem fogtok semmire sem menni!!!!
  Tökélyre fejlesztettem psy-onikus manipuláló képességemet így az én irányításom alatt fogtok egymásnak esni annélkül hogy tudnátok, hogy én irányítalak benneteket… Bruháháháháháháhháhháhá Bruháháháháháh

  Alantas kutyák eljő a gonosz és az éjszaka rátelepedik a szánalmas kis életetekre…

 20. Dorten mondta:

  Nacsakhogy!!!

  Már azt hittem valami falubelidet kell megkérjek, hogy menjen be a barlangodba és rúgjon jól picsán te vén nagy ruszki medve!!!!
  De szívből örülök, hogy életjelet küldtél végre!!
  Úgy tűnik a világot már semmi sem menti az UCSV klán eszement vérengzésétől!!! HAAAHAHAHHHAHAHAHAAHA (gonosz kacaj!!!)

 21. Jax mondta:

  Mindenki tudja mi ez.

 22. Psychoo mondta:

  pikeey amúgy most már másodszor leszel, úgyhogy most már többet beszélhetsz majd! 😀

 23. pacman mondta:

  be kell vallanom az álltalánosítás hibájába estem …
  Ezúton szeretnék bocsánatot kérni minden törvénytisztelő zergtől
  akik ugyanúgy vérrel veritékkel dolgoznak hogy eltartsák családaikat
  mint aiur ősi népe… közénk tartoznak … Talán nekik még nagyobb szomorúságot okoz hogy egy lapon emlegetik őket semmirekellő hőzöngő szarban mocsokban fetrengő bűnbesett testvéreikkel.A harc epikus lesz ahol testvér öl testvért . A végkifejlet nem vitás … győzni fogunk ..és rend lesz …és béke .A hírszerzés megerősítette hogy az ellenség súlyosan szellemi fogyatékos vezérei csupán rosszindulatuak agresszívek de szervezett hadsereg vezetésére teljesen alkalmatlanok legveszélyesebb fegyverük az úgyneveztt “gonosz kacaj” amelyet ócska b. kategóriás horrorfilmekből loptak… zűrzavart és szenvedést ígérnek … megmondom én milyen lesz ez …mint amikor a londoni polgárok megunták hogy a vándorgalambok összeszarják a tetőt…

 24. Warchief mondta:

  eggyetértek pacman templarral,vesszenek a büdös nyálas mutáns pucúttnyulak kik auri ősi népét nem tisztelve beleköpnek levesünkbe.
  Holmi hadúracska , vérbárócska meg kígyónyelvű pszihócska nem döntheti meg auri királyságát.
  Üzenet auri népétől Kígyónyelvű Pszihócskának:mindegyikünk látta a Harry Pottert és tud párszászóul úgyhogy a kígyónyelv már nem előny.

  Máj Láj For Ájör!

 25. Jax mondta:

  Nem ajánlom, hogy túlzottan elharapózzon a Zerg gyűlölet. A történelem igazolta már, hogy egy fajra koncentrálni a dühöt nem elég egy háború megnyeréséhez. Egy Blitzkrieg-re, egy-egy csatára elég lehet az Anti-zerg propaganda, de a teljes totális győzelemhez átfogóbb stratégiára lesz szükség. Félre kell tenni az előítéleteket és bizony néha egy nyálkás bogárral kell vállvetve harcolni a végső diadalért.


  Beszéltem az Overmind-al, küldeni fog mutákat és egy néhány IFÁ-nyi kristályt. Aki velem lesz, az ennyi előnnyel fog indulni.  Jax – Alpha Centauri, Sector 7G

 26. pikeey mondta:

  Köszönöm Psychoo-cska hogy lehetőséget biztosítottál a beszédre, hálám üldözni fog és megígérhetem hogy te leszel az utolsó kit puskavégre kapok…

  Mellesleg a 3. alkalommal rovom le tiszteletem…

 27. pacman mondta:

  bocs hogy ide írom de ezt meg kell hogy osszam minden érintettel…
  Barát Lajos a pinnyédi kocsma egyik híres pilótája aki saját elmondása szerint átrepült a pinnyédi híd alatt egy mig 21 es vadászrepülővel állítása igazolást nyert egy archív felvétel által ami a helyszinen készült és a napokban került nyilvánosságra. A történet annyiban hamis hogy Lajos nem mig 21 vadászrepülővel hanem egy spitfire tipusu géppel vitte végbe ezt a nem mindenapi manővert . A történet igazolása nem kis ünneplésre ad okot azoknak akik minden évben részt vesznek a barát lajos emlékversenyen.
  nos ime a dokumentfelvétel örvendjünk vala http://www.youtube.com/watch?v=Xf3UtmHLKUU

 28. Noresz mondta:

  Hát egy biztos, hogy nem fogunk unatkozni! Remélem azért az fps gémek sem lesznek elhanyagolva. Bár ami azt illeti az évnek csak ezen a napjain tolom az sc és war3 játékokat. Remélem egy kis Coh is lesz, hogy ismét kiéljem ágyú tologatási perverzióimat… Már kibára várom! :) je…

 29. Warchief mondta:

  Ez tényleg a Barát Laja volt láttam a sisakját:)
  Amúgy támogatom a Noreszt, a Company of Heroes-t nem kéne kihagyni
  ha már ennyien összejöttünk.

  csucsu

 30. Khaosz5 mondta:

  Hali,
  természetesen a Tigris tankok lövegeit is ki kell polírozni. Igaz Mi Warchief kollégával nyomultunk eleget és számunkra az a sajnálatos tény bontakozott ki hogy a szövetségesekkel lényegesebben könnyebb nyerni.

  Azon kívül én még felraktam aSilent Hunter 3-at ami sajnos nem megy WIN7 alatt. Aztán felraktam Silent Hunter 4-et és most próbálgatom, hogy megy-e. Mert ha valakinek van kedve egy tengeralattjárózáshoz akkor bennem partnerre talál.
  Érdemes lenne azon kívül még a kocsitörésre is gondolni.

 31. Noresz mondta:

  Hát Pepe! Ha akarod reprodukálhatjuk a verdáddal a Kisati féle akciót… :)
  De teljesen igazad van! Kéne azt is egy kicsit, remélem időnkből kitelik.

 32. Khaosz5 mondta:

  Hali, én 27-én dél körül érkezem. Ugyanis reggel még Szombathelyen leszek és még a könyvelőmmel is kell tárgyalnom.

 33. Warchief mondta:

  Company of heroes:Tales of Valor (TÁLESZOFVALOR) mükszik multiba …ez a lényeg gyerekek..ez a lényeg

 34. Khaosz5 mondta:

  Meg az hogy vasárnap este lesz a TV-ben a Neveletlen Hercegnő 2 !!! :)

 35. Noresz mondta:

  Na srácok, ismét fa..a volt a party! Bár az elmaradhatatlan 3.tip. hibák… :)
  Bár meg kell hogy állapítsam öregszik a banda… De azért jövőre is össze ülünk. Thenx.

Szólj hozzá

Be kell lépned, hogy hozzászólhass.