100

Dna hírek, Gaming

100

Ahogy ígértem, 100 meccs után újabb post.

Az előző post óta jó sok meccs lezajlott, a statisztikával meg nem untatnám az olvasókat. Igazából csak szégyellem milyen sokszor kaptam ki 1v1-be 🙂

Volt egyik este egy Battle.net lag parádé, konkrétan behalt az egész, másnapra megcsinálták, de ez már szinte Blizzard feature-nek tekinthető. Addig elütöttük az idő Alien Swarm-al.

4v4

Ami említésre méltó, hogy egy Khaosz Psychoo Warchief Jax 4v4 csapat is alakult az emúlt időben és voltak nagyon jó meccsek. Én még a megjelenés előtt kijelentettem, hogy csak 1v1, de ebben tévedtem. Ez a 4v4 nagyon nagy móka, főleg ilyen régi motorosokkal. Az elmúlt hét minden egyes estéje azzal telt, hogy 9-10 óra körül feljöttek a csapattársak és skypeon megindult az eszmecsere és 1-2 körül eldőltünk, hogy majd holnap folytatjuk.

A meccsek kimenetele vegyes felvágott volt, de alapvetően rendkívül szórakoztató. Sok v. sokban teljesen átbillen a mérleg nyelve a csapatjátékra az egyéni jó teljesítményről. Akkor ment jól a szekér ha együtt támadtunk, együtt védekeztünk és jó volt az egységkombináció. Sokszor az öreg Void-ray re nem készülve káromkodtunk egy nagyot, de volt, hogy sikerült őket meglepni egy jólirányzott DT támdással, nydrus canal-al vagy egyszerűen annyian mentünk a végén hogy nem bírták ki a sortüzet.

Egyik 4v4 nagyon megmaradt bennem. Psychoo jó zerghez méltóan tökéletes map controlt csinált ( minden exphelyen és Xel’naga toronynál 1 ling ) fogtuk a két feljárót, nagy odavissza csata és sikerült olyan módon kiéhezetni őket, hogy 1 db expjük nem volt mi meg fejenként 1-2 bányából ontottuk az egységet. Amint kijöttek a bázisról rávetettük magunkat a seregükre és egyszer csak már fent voltunk a bázisukon és ment a verseny, hogy ki bont le több épületet, hogy a végelszámolásnál több pontja legyen 🙂 Az esetek nagy százalékában Khaosz ez 🙂

Jó a csapatjáték, belejövünk összeszokunk és aratunk tovább. Meg kell szokni a csapattársak stílusát és ahhoz igazodni és megy minden mint a karikacsapás.

Továbbra is mondom, hogy az 1v1 az idegek csatája, 30 meccs körül járok ott, de abban jobban lefáradok és sokkal idegesebb vagyok ha kikapok. Azt sem élvezem kevésbé, de abból nem bírok el annyit meccset mint a sok v. sokból.

2v2 és a végszó

Pl. játszom egy Protoss-Terran 2v2ben és egy Terran-Zerg 2v2-ben is. Ég és föld a különbség a kettő között. A zerg társsal eleve egyszerűen nem lehet megvárni a tankot mert addigra már annyi ling toporzékol az ellenség bázisa előtt, hogy menni kell. Míg a protoss mire kifossa a kellő mennyiségű zeat, dragoon-t egy beépített feljáró ( minden pálya feljárós ) ellen, addigra már lesz tank talpalva.

Minden forintját megérte már most ez a játék véleményem szerint, mondom ezt úgy, hogy még 1db balance patch nem volt, egy másodpercet nem single playereztem csak toltuk az olyan meccseket skypeon beszélgetve mint annó Pinnyéden, C-100-ban, Sixwatcheren és minden egyéb LAN party-n.

És hol van még az 1000 meccs

(sajna nem lehet replay-t linkelni, lenne 1-2 amit megmutatnék szívesen a nagyközönségnek 😀 )

8 hozzászólás “100”

 1. Jax mondta:

  Statok ha már valaki végigolvasta ezt az uncsi postot 🙂

  116 game – 62 win / 54 loss

  1v1: 32 game – 18 win / 14 loss
  2v2: 46 game – 27 win / 19 loss
  3v3: 16 game – 6 win / 10 loss 😀
  4v4: 22 game – 11 win / 11 loss

  Lesz ez még jobb is 🙂

 2. Jax mondta:

  Diamond League Rank1 livecast:

  http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Trump

 3. Noresz mondta:

  Jónak tűnik! Szép írás 🙂 Jó csapat nyomuljatok…

 4. Noresz mondta:

  Nos Pupákok?
  semmi nem történt azóta? Csak van valami… Szívesen olvasnák mégy egy kis beszámolót 🙂
  Gyerünk többiek! Nem csak Jax mester nyomja, toljatok ti is valami kommentet….

 5. Dimitrij mondta:

  Én csak egy dolgot szeretnék megemlíteni. Fél üveg vörösbor után rendkívül nagy dologra lettem figyelmes, arra hogy itt minen cikk rendesen meg van tördelve, nemúgy mint máshol. Nézzetek meg néhány hírportált, a cikkek snassz módon csak jobbra vannak rendezve, elég igénytelen módon.
  Szóval elismerésem, ismét földig hajolok a srácok előtt-

  Ja, és nagyon jó az új Művészuras képregény, ……

  Üdv: Dimi

 6. pacman mondta:

  hat nem tudom ki hogy van vele… feltamasztanank hamvaibol ezt a remek kis oldalt 🙂
  hideg mate 2011 apr.20 hollandia emnes

 7. Jax mondta:

  Szerintem is. Nem tudom kik szerkesztik, de elég ritkán frissül. Mindenesetre jó látni, hogy valaki még idetéved 😀

  2011.05.20 – Győr – Hungary

 8. Noresz mondta:

  Hát ha megtekinted az oldal statját, akkor láthatsz egy menbet aki gyakran megnézi mi a szitu…
  Veletek vagyok!!!
  Csá. Noresz

Szólj hozzá

Be kell lépned, hogy hozzászólhass.